SMS

Home

Atėjau į vaistinę nusipirkti kažkokių piliulių.Užeina penkiasdešimtmetis, vitrinas apžiūrinėja, į šalis dairosi. Sulaukęs, kol vaistinėjė liko tik keli žmonės, prieina prie langelio ir labai garantuotai, lyg būtų geležinis, pareiškia:

-Duokite prezervatyvų.
Po to, nutaisęs labai laiminga fizionomiją… laukia, kol juos atneš.Tikriausiai džiaugiasi būsimu "pasidulkinimu".Bet ne viskas taip paprasta!

Vaistinikė:
-Jums kokių?
Pauzė...Vyras sutrinka:
-Na-a-a, kokių ten ... guminių, ar iš ko juos ten gamina...

Pauzė...Sutrinka vaistininkė:
-Kokio dydžio???
Vyriškio laimė iš veido dingo kaip mano pirmoji žmona:).

Jis patylėjo, pamą…stė ir nutarė savo organo dydžio neviešinti:
-Aš matavau, ar ką…? Duokite ką… nors vidutinio.
Vaistininkė:
-Jums su kuo?

Matosi, kad vyriškis mano, jog kažką… ne taip išgirdo:
-Nesupratau...Kaip "su kuo"???
-Kokio skonio?

Žmogus kvailai nusišypso:
-Aš į vaistine, atrodo, atėjau, o ne į mėsos turgų. ą–sti jų niekas nesiruošia. Duokite beskonių!!!
Vaistininkė buvo tikra savo darbo profesionalė. Po akiniais, primenančiais binoklio ir mikroskopo hibridą…, nesujudėjo nė vienas raumuo.O štai vyriškis pradėjo nervintis. Apie būsimą… "pasidulkinimą…" jis jau negalvojo.Mintys tikriausiai buvo tokios:

"Streva, ir reikėjo man tų "kandonų"! Kalė akinuota, prisiknisai, duok prezervatyvų ir atšok! Dydis, skonis, gal man bybį iš kelnių ištraukti, kad pamatuotum, gal aplinkinių nuomonės paklausk!...Ko čia atsivikau? Aš tave, sterva baltu chalatu, "kandonais" prišerčiau! Su kokiu "dulkintis"? Koks skirtumas, kai "dulkiniesi", juk nesilankstai, kad pauostytum ar paragautum! O gal po visko prezervatyvą… galima išvirti ir suvalgyti?... Su bulvių skoniu, kale! Kitas klausimas žmogelį grą…žino į realybę:

-Kokios formos?
ą® pirkėją… buvo graudu žiūrėti. Jei tarp jo ir vaistininkės nebūtų buvusios stiklinės pertvaros, šie jos žodžiai būtų paskutiniai gyvenimę. Vyriškis atsisuko į publiką…:

-Kokios formos? TRIKAMPą®!!! Jūs čia išprotėjote? Kokios formos?... Kad ant bybio užmauti. Duokite man prezervatyvų, kad galėčiau "dulkinti" nebijodamas triperio! Ir nusišikt, man ant skonio, formos ir dydžio! Kaip nors užtempsiu! Duokite tuos, kurie arčiausiai padėti...
Vaistininkė abejingai mirksi:

-Jums kiek?
Žmogelis savęs nekontroliuoja:
-Kekšė! Durnė! Eik tu su savo "kandonais"... Idiotė!
Parėkauja ir išeina.
Prie langelio prieina studentiškos išvaizdos jaunuolis:
-Man prašom duoti tris štai tuos prezervatyvus po du litus dvidešimt šešis centus.

Vaistininkė:
-O kam jums trys prezervatyvai


Prev Next